Моцарт та його друзі шукають дім. Фото

2272 0
Прихистити чотирилапого можна щодня у ЛКП «Лев».
Фото: ЛКП ЛЕВ

Фото: ЛКП ЛЕВ

У ЛКП «Лев» семеро собак шукають дім. Познайомитись із песиками можна у Львові на Промисловій, 56.

РУБІ, 8 місяців

Вміє гуляти на повідку. Ласкавий і дуже сонячний собака, любитель застрибували на руки. Любить дітей і всіх живих істот, дуже відкритий і добродушний. Вміє гавкати, був би чудовим другом і дзвіночком, який би сповіщав вас про прихід гостей. Для квартири або подвір'я з дуже теплою будкою.

МОЦАРТ,  4 роки

Серйозний ротвейлер. Жив, швидше за все, у нелюбові, опинився на вулиці. Настрожений і нещасливий. Ним ніколи не займалися, а якщо і займалися, то робили це неправильно. Зараз Моцарт в руках кінолога, і світ стає для нього більш зрозумілим. Вже розрізняє добро і зло, гуляє на повідку. Чекає на господаря, який допоможе Моцарту почати нове життя.

ВЕСТА, 1 рік

Веста – це велика дитина. Надзвичайно тепла і комфортна собака. Без агресії, без пустого гавкоту і домінування. Легко піддається навчанню, легко заводить друзів. Ідеальна собачка для сім'ї. Не робить ніякої шкоди, ігнорує котів, любить дітей та інших собак і не тримає зла на лікарів.

АВІ, 10 місяців

Молода, елегантна дівчинка, схожа на бельгійську вівчарку. Невеликого зросту, компактна, жвава. У неї чудовий голос, знає команду «сидіти». Вміє гуляти на повідку, вчиться бути дорослою і у всіх її манерах і поставі вже помітно, що це буде розкішна собака.

КОСМОС, 1 рік

Космос – молодий харизматичний хлопець, залицяльник. Впевнений в собі, доброзичливий, може за себе постояти. Має хороший голос і море енергії. Міг би стати добрим охоронцем свого двору. З дітьми і тваринами чудово ладнає. 

ПЕППІ, 1 рік

Вона хоч і виросла на вулиці, але у неї, очевидно, було хороше і правильне дитинство. Пеппі – добра, життєрадісна і позитивна собачка. На першому місці у неї ігри, а гавкіт і охорона – на одному з останніх. Навчилася гуляти на повідку, усіх любить і думає, що у світі не існує зла. Зможе вивчити усі команди. Раніше вона жила біля трамвайного депо, зустрічала і проводжала трамваї.

БЕЛЛА, 5 років

Метис стаффордширського тер'єра. Невелика собака з міцною статурою. Перебувала на лікуванні, за цей час емоційно і фізично в ній відкрилося друге дихання. Любить ігри, спілкування, активність. Сильна, потужна, емоційна. Їй би мати свою людину (сім'ю), яка б її любила і нею займалася. Чекає на тренування на майданчику, прогулянки, теплі вечори вдома. 

Фото ЛКП «Лев»



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!