Мовна екзотика. Де у Львові навчають китайської та японської

10653 3
Найбільшою популярністю у полі міжнародної комунікації користується англійська мова. Однак, окрім європейських мов, стає модно й популярно володіти незвичними для нас мовами: китайською, японською та корейською. Tvoemisto.tv з’ясувало, де у Львові можна навчитися цих східних мов.
фото: revistavive.com, planet-travel.com.ua, rossita-travel.com

фото: revistavive.com, planet-travel.com.ua, rossita-travel.com

Опанувати китайську мову у Львові тепер будо простіше, ніж донедавна. Вже цього навчального року студентів навчатимуть китайської філології  в ЛНУ ім. Івана Франка. Також у планах – створення Інституту Конфуція, який засновують у різних куточках світу для популяризації китайської. Так що незабаром львів’яни зможуть вивчати китайську з носіями мови. А поки що розпочати можна на курсах, наприклад, у “Language Step”, “You can” тощо. Також варто слідкувати за подіями культурно-дослідницького центру України та Китаю “Ланьхва.

 

Вивчити японську мову легше і цікавіше. У Львові діють кілька розмовних клубів: “Львівський розмовний клуб японської мови” та “Nihonbu. японський клуб”. Останній із них допомагає організовувати літній фестиваль “Танабата”, який також відбуватиметься цього серпня у Львові.

Опанувати японську можна і на курсах, наприклад, у “Language Step”, “Open World” та інших. Окрім того, мову можна вивчати із приватним репетитором.

Корейську мову у Львові можна вивчити з носіями мови у школі від молодіжної організації IYF.  Тут пропонують два заняття щотижня, на яких також знайомлять із корейською культурою. Навчання відбувається за адресою: проспект Шевченка, 13 (у приміщенні Львівської обласної бібліотеки). Для реєстрації звертатись за телефоном: 093 580 83 48.

У Центрі іноземних мов “ЛІДЕР” та репетиторському центрі “Акцент” можна також опанувати корейську.

 Підготувала Юлія Мальцева


Читайте також:
26 Серпня, 2016 09:10
4rward Чудова можливість оволодіти англ мовою 4ward.com.ua .
26 Серпня, 2016 09:09
Forward Мовна екзотика - це звичайно чудово але і про класику не потрібно забувати, а саме про англійську мову. Її без проблем можна вивчити з [***]://4ward.com.ua .
25 Серпня, 2016 16:17
Роман Цікава стаття дякую вам.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!