Для літніх людей в Україні запровадили «пріоритетні години» на час карантину

1895 0
Вони діють з 10:00 до 12:00 год.
Фото: Перший

Фото: Перший

В Україні для літніх людей запровадили «пріоритетні години», які мають зменшити кількість випадків інфікування груп ризику. Про це повідомляє МОЗ.

Зміни до постанови Кабінету Міністрів України, які вводять пріоритетні години для людей літнього віку, вступили в дію й мають на меті зниження рівня інфікування груп ризику. 

«Люди літнього віку відносяться до групи ризику. Тому важливо, аби вони якомога менше контактували з оточуючими, адже відсоток летальних випадків найбільший саме серед людей, старших 65 років. “Пріоритетні години” діють з 10:00 до 12:00. Ініціатива триватиме на період карантину. Сподіваюсь, що всі заклади торгівлі і послуг будуть дотримуватися цього», – зазначив міністр охорони здоров’я Максим Степанов.

Нагадаємо, в Україні до кінця листопада запровадили карантин вихідного дня.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!