МОЗ оновило перелік країн «червоної» зони

2579 0
Україна внесена до країн «зеленої» зони.
Фото: freepik

Фото: freepik

МОЗ оновило перелік країн, які віднесені до «зеленої» та «червоної» зон. Для аналізу брали кількість активних випадків хвороби на 100 тис. населення станом на 22 серпня 2020 року.

Читайте також: На території Львівщини встановили помаранчевий рівень небезпеки, а в одному місті – червоний

У «червоній» зоні, приміром, Іспанія, Ізраїль, Молдова, Чорногорія, Румунія, Албанія, Бельгія.

Натомість у «зеленій зоні» – Словаччина, Угорщина, Грузія, Туреччина, Єгипет, Португалія, Польща, Болгарія, Чехія, Греція, Австрія, Кіпр, Хорватія, Італія, Швейцарія, Таїланд, Словенія.

Читайте також: Як українцям підготуватися до поїздок закордон в умовах епідемії. Роз’яснення МЗС

Для осіб, які прибувають з країн «червоної» зони, обов'язковою є 14-денна обсервація або самоізоляція та реєстрація в додатку «Дій вдома». Особа може зробити ПЛР-тест і, отримавши негативний результат, припинити ізоляцію.

Нагадаємо, що раніше, Кабінет міністрів дозволив відкрити з 15 червня пункти пропуску в міжнародних аеропортах України та в’їзд іноземців.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!