МОЗ передало кошти для трансплантації кісткового мозку 6-місячному Олексійкові

942 0
Кошти, які не використають, скерують на програму допомоги онкохворим дітям і розвиток дитячої трансплантології у Львові.

Міністерство охорони здоров’я передплатило повну суму (145 тисяч євро), що була потрібна для трансплантації кісткового мозку підопічного БД «Крила надії» Олексійка Олексина в університетській клініці м. Верони. Про це повідомляють у благодійному фонді.

«Олексійко з мамою готуються до поїздки в Італію, де на них очікує професор Сімоне Чезаре з колегами, щоб розпочати лікування. На рахунки Фонду для хлопчика зібрали 1 846 918, 86 грн. Із цих коштів оплатять переїзд хлопчика в обладнаному реанімобілі до клініки (в інший спосіб малюка транспортувати небезпечно). Решту суми резервують за ним до завершення проходження таргетної терапії», – йдеться в повідомленні.

Кошти, які не використають, скерують на програму допомоги онкохворим дітям і розвиток дитячої трансплантології у Львові. Водночас гроші, що зібрала родина Олексійка, спрямують проживання, харчування, інші побутові витрати на час перебування в Італії.

«Попереду в Олексійка складне та тривале лікування. Малюк лише починає свій шлях до одужання, проте надважливо, що завдяки усім вам він отримав свій єдиний шанс на життя», – додають у БФ «Крила надії».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!