МОЗ планує масштабний телеміст з американськими медиками

1428 0
Італія і США – це країни, де був найвищий рівень захворюваності і смертності від коронавірусної інфекції.
Фото: Главком

Фото: Главком

Міністерство охорони здоров'я планує провести телеміст між українськими медиками, які повернулися з Італії, медиками США та лікарями, які борються з COVID-19 в Україні. Про це повідомила ззаступниця міністра охорони здоров'я Ірина Микичак під час брифінгу сьогодні, 24 квітня.

«Ми провели вже два таких телемости з китайськими колегами. Наступного тижня плануємо проведення у широкому форматі, орієнтуємося на 500 учасників, телемоста за участі наших лікарів, які повернулися з Італії, і колег зі США», – каже вона.

Читайте також: Чому заражаються медики або Давайте купувати те, що справді захищає

За її словами, Італія і США – це країни, де був найвищий рівень захворюваності і смертності від коронавірусної інфекції і цей досвід є надзвичайно цінним для українських медиків.

Нагадаємо, що в Україні розпочалося виробництво ПЛР-тестів, і перша партія обсягом 200 тисяч одиниць відправляється у регіони. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!