МОЗ планує відмовитись від медичних довідок

2207 0
Українці можуть надсилати свої пропозиції та зауваження до МОЗ.
Фото: rada.gov.ua

Фото: rada.gov.ua

У Міністерстві охорони здоров’я планують відмовитись від застарілих медичних довідок та документів, що можуть мати потенційну корупційну складову. Про це повідомляє пресслужба Кабміну.

«Медична документація має відповідати стандартам країн Європейського Союзу. Ми маємо відмовитись від бюрократичних документів і довідок. Особливо від тих, які обросли корупційними схемами. Ми плануємо скасувати довідки і документи, які гальмують ефективну роботу охорони здоров’я», – каже очільниця МОЗ Зоряна Скалецька.

Читайте також: Як перевірити справжність довідки про медогляд онлайн. Інструкція

Цього тижня в міністерстві також почнуть працювати робочі групи, які мають напрацювати законодавчі документи, щоб скасувати медичні довідки.

Із 9 по 15 жовтня МОЗ збиратиме пропозиції професійної медичної спільноти і звичайних мешканців щодо скасування застарілої меддокументації та просить надсилати їх на офіційну сторінку МОЗ у Фейсбук та за адресою: [email protected].


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!