МОЗ розширить перелік професій, працівники яких мають обов’язково вакцинуватися

1924 0
Йдеться про усіх працівників державних установ та організацій, соціальних та реабілітаційних закладів, та стратегічних держпідприємств.

МОЗ розширить перелік професій та працівників організацій, які підлягають обов’язковій вакцинації проти COVID-19. Щеплення для них буде умовою допуску до роботи. Про це повідомляють на  Facebook-сторінці міністерства.

Читайте також: У Львові із 18 жовтня вводять нові карантинні правила. Перелік

Мова йде про проєкт наказу «Про затвердження Змін до Переліку професій, виробництв та організацій, працівники яких підлягають обов'язковим профілактичним щепленням».

Документ передбачає, що обов’язковій вакцинації від Covid-19 підлягають працівники:

підприємств, установ та організацій, що належать до сфери управління центральних органів виконавчої влади

установ і закладів, що надають соціальні послуги, закладів захисту прав дітей реабілітаційних закладів

підприємств, установ та організацій, включених до Переліку об’єктів державної власності, що мають стратегічне значення для економіки і безпеки держави.

Нагадаємо, раніше голова комітету з питань здоров’я нації Михайло Радуцький повідомляв, що МОЗ планує розширити перелік спеціальностей, працівники яких повинні обов’язково зробити Covid-щеплення.

Нагадаємо, що за вересень на Львівщині кількість хворих на Covid-19 зросла у понад 6,6 разів порівняно з серпнем, а кількість померлих від Covid-19 – у понад 6,1 рази. Детальніше про показники щодо захворювання на коронавірусну інфекцію на Львівщині, читайте у матеріалі.


 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!