МОЗ уперше за кілька тижнів рекомендує послабити карантин на Львівщині

8634 0
Охоплення тестування на 100 тисяч населення становить 108,66 при нормі не менше 24.
Фото: freepik

Фото: freepik

Міністерство охорони здоров’я вперше за кілька тижнів рекомендує послабити карантин на Львівщині. У МОЗ оновили статистику областей за показниками, які враховують для послаблення чи посилення карантину.

Завантаженість ліжкомісць на Львівщині становить 43,04%, охоплення тестування на 100 тисяч населення становить 108,66 при нормі не менше 24, відсоток виявлення нових випадків – 10,92%.

Перехід до другого етапу послаблення карантину якраз передбачає те, що епідситуація в області має відповідати трьом цим показникам.

Завтра, 7 липня, обласна комісія з питань ТЕБ і НС має знову переглянути послаблення карантину на Львівщині. У Львові та на Львівщині підтвердили 6 301 випадок інфікування коронавірусом. За вчорашню добу лабораторні центри провели 797 ПЛР-тестів, 105 – позитивні. 

Нагадаємо, Кабмін продовжив дію адаптивного карантину з 22 червня до 31 липня.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!