МОЗ відновить санітарно-епідеміологічну службу

2082 1
Її ліквідували у 2017 році.
Фото: ella.paraguay.com

Фото: ella.paraguay.com

Міністерство охорони здоров'я відновить санітарно-епідеміологічну службу, яку раніше ліквідували через корупцію. Про це в ефірі шоу «Право на владу» на каналі «1+1» повідомив новий міністр охорони здоров’я Ілля Ємець.

Читайте також: Запитайте у партнера про здоров’я родичів та водіть дитину в садок. Поради лікаря про імунітет

«Ми відновлюємо систему протиепідемічного захисту України. Сьогодні (5 березня – ред.) прем’єр-міністр погодив моє прохання поновити Державну санітарно-епідеміологічну службу, яка була зруйнована протягом останніх декількох років», – сказав він. 

Ілля Ємець додав, що головним санітарним лікарем країни стане перший заступник міністра охорони здоров’я. 

Також він повідомив, що Національну службу здоров’я скасовувати не будуть, але її мають змінити. Зокрема, заміна функції допоможе створити страховий поліс базового рівня. 

Читайте також: Чи можна заразитись туберкульозом у трамваї. Репортаж

Нагадаємо, що 4 березня 2020 року Ілля Ємець змінив Зоряну Скалецьку на посаді міністра охорони здоров'я.

Додамо, що санітарно-епідеміологічну службу уряд ліквідував у 2017 році.

 


Читайте також:
6 Березня, 2020 13:48
пам"ять Пам"ятаю, що в цій старій САнепід службі нічого не можна було вирішити без хабаря! Там сиділи такі нахабні. напищені , вгодовані сра-ки , що --дай дорогу! Цікаво?- як буде зараз?????
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!