МОЗ вимагатиме кадрових змін у Львівській ОДА

1933 0
Близько місяця тому Степанов відвідував Львівську область, яка довгий час «лідирує» серед регіонів за кількістю нових випадків коронавірусної інфекції.
Фото: Катерина Москалюк, Марія Стрельцова

Фото: Катерина Москалюк, Марія Стрельцова

Міністерство охорони здоров'я України вимагатиме кадрові зміни у Департаменті охорони здоров'я Львівської обласної державної адміністрації, бо там не виправили помилки, на які вказувало раніше міністерство. Про це заявив міністр охорони здоров’я Максим Степанов на брифінгу сьогодні, 18 липня.

Близько місяця тому він відвідував Львівську область, яка довгий час «лідирує» серед регіонів за кількістю нових випадків коронавірусної інфекції.

«У нас була жорстка конструктивна розмова по всіх проблемних питаннях. Були поставлені відповідні завдання щодо виправлення ситуації, був даний відповідний термін», – каже Степанов.

Читайте також: «Людям можна говорити правду». Уляна Супрун про коронавірус, карантин та «золоту середину»

Він розповідає, що по закінченню цього терміну відправив туди відповідну комісію МОЗ, яку очолив один з керівників структурного підрозділу.

«Вони повернулися, показали мені результати перевірки. Зараз готується подання щодо кадрових рішень у Львівській області. Можу сказати, що багато чого не просто не було виправлено, а навіть не звернули увагу на виправлення цих ситуацій. Тому буде зроблено відповідне подання щодо звільнення тих чи інших людей вже безпосередньо керівництвом Львівської ОДА», – наголосив міністр.

Нагадаємо, що за останню добу на Львівщині виявили 137 нових випадків коронавірусу.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!