МОЗ запустило сайт про вакцинацію в Україні. Його обіцяють ще оновити

1180 0
До кінця лютого функціонал розширять додатковими розділами та мобільною версією.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Міністерство охорони здоров'я України запустило окремий інформаційний портал з питань вакцинації проти коронавірусу – vaccination.covid19.gov.ua. Про це повідомляє пресслужба МОЗ.

Портал є офіційним джерелом інформації, на якому можна дізнатися про етапи та цільові групи вакцинації, які вакцини будуть використовувати та як відбуватиметься процес вакцинації в Україні.

Читайте також: З'явилася вакцина проти коронавірусу, яка, за даними розробника, захищає на 95%

«Це перша версія порталу з базовою інформацією для громадян. До кінця лютого функціонал розширять додатковими розділами та мобільною версією. Після оновлення сайт розділять на дві частини. Одна міститиме інформацію для широкої аудиторії, а друга – спеціалізовану для медичних працівників», – каже міністр охорони здоров’я Максим Степанов.

Крім того, веб-сайт міститиме інформаційні панелі зі статистичними даними про перебіг вакцинальної кампанії в Україні. Усі дані на сайті будуть оновлюватися у режимі, наближеному до реального часу.

Нагадаємо, в Україні також працює національний контакт-центр МОЗ з питань Covid-19, куди звернуться можна за номером гарячої лінії: 0 800 60 20 19.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!