На правах реклами

Мрії про материнство збуваються: у Львові діє унікальна акція

4431 0
Шанс стати батьками є завжди. У цьому впевнені лікарі-репродуктологи Медичного центру з 15-річним досвідом «Інтерсоно». «Мрії збуваються!», - саме так називається акція «Інтерсоно», де ефективно лікують безпліддя. Акція триватиме до 31 березня і ще більше наблизить сім’ї до довгоочікуваного щастя материнства.

Сьогодні уже більш ніж чотири тисячі здорових малюків з'явилось на світ за допомогою новітніх методикта повної довіри між лікарем та пацієнтом. Зараз жінки, які так довго мріють побачити першу усмішку своєї дитини, мають можливість отримати повний пакет запліднення In vitro разом з медикаментами  для стимуляції, кріоконсервацією та зберіганням ембріонів за суттєво зниженою ціною. Якщо раніше це  коштувало орієнтовно 55 000 грн, то протягом часу дії акції ціну знижено до 39 900 грн.

Повний пакет запліднення, який пропонує Медичний центр «Інтерсоно», є одним з найрезультативніших аби завагітніти.

Про всі умови та деталі акції можете дізнатись тут.

Важливим є те, що Медичний центр «Інтерсоно»  є першим серед медичних установ України, який отримав сертифікат ISO 9001 2008. Це свідчить про те, що ви отримуєте медичні послуги міжнародних стандартів.

Наші пацієнти кажуть, що обираючи послуги, від яких залежить їхнє майбутнє, вони завжди оцінюють досвід та репутацію медичного центру. Саме тому обирають «Інтерсоно», адже це передусім  команда  професіоналів, які завдяки досвіду та  унікальним  інноваційним досягненням медицини дарують щастя батьківства бездітним парам.

То ж чому пари, які лікують безпліддя, обирають саме Медичний центр «Інтерсоно»? Про це  розповіла завідувачка відділення допоміжних репродуктивних технологій Роксолана Семчишин.

«Важливим фактором вибору нашого медичного центру є висока результативність – адже троє з чотирьох жінок успішно вагітніють! Нам довіряють пацієнти з більш ніж 20 країн світу. У нас дбають про пацієнта, створюючи атмосферу довіри та піклування завдяки постійному супроводу  лікаря та медичного координатора в режимі 24/7», - розповідає Роксолана Семчишин.

Та навіть це не головне. Найважливіше – це щирі подяки пацієнтів за можливість насолоджуватись усмішкою новонародженої дитинки.

Мрії збуваються – вірте!

Адреса: вул. Антоновича, 102 (заїзд із вул. Героїв УПА, 75), м. Львів.

+38 (032) 295 55 55 (безкоштовні дзвінки зі стаціонарних телефонів) 

+38 (067) 370 84 24

Акція діє з 01.01.2016 до 31.03.2016

Детальні умови акції: http://intersono.ua/ua/3945/mriji-zbuvajutsja.html

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!