Муніципальній дружині Львова дозволили складати протоколи за куріння та вуличну торгівлю

3795 1
Виконавчий комітет Львівської міської ради під час засідання 19 вересня прийняв рішення про реєстрацію громадського формування з охорони громадського порядку та державного кордону ЛКП «Муніципальна дружина», яке є правонаступником ЛКП «Муніципальна дружина».
Фото: ekspress.delfi.ee

Фото: ekspress.delfi.ee

Посадові особи новоствореного громадського формування ЛКП «Муніципальна дружина» матимуть право складати протоколи про адміністративні правопорушення (куріння в недозволених місцях, продаж алкоголю в невстановлений час і т д) та скеровувати їх на розгляд адміністративної комісії при районній адміністрації або іншого уповноваженого органу, пише Zaxid.net.

Також члени муніципальної дружини матимуть право здійснювати фото-, звуко-, відеофіксацію для встановлення наявності або відсутності адміністративного правопорушення.

Читайте також: У Львові шукають дружинників для патрулювання міста

Відповідно до рішення виконкому, посадовим особам ЛКП «Муніципальна дружина», як повідомляє Zik, надається право складати протоколи про адміністративні правопорушення за такими статтями КупАП:

ст. 122 - перевищення водіями транспортних засобів встановлених обмежень швидкості руху, проїзд на заборонний сигнал регулювання дорожнього руху та порушення інших правил дорожнього руху;

ст. 160 - торгівля з рук у невстановлених місцях;

ст. 154 - порушення правил тримання собак і котів;

ст. 152 - порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів;

ст. 182 - порушення вимог законодавчих та інших нормативно-правових актів щодо захисту населення від шкідливого впливу шуму чи правил додержання тиші в населених пунктах і громадських місцях;

ст. 175-1 - куріння тютюнових виробів у заборонених місцях.

Читайте також:
26 Листопада, 2014 00:04
міша ше одні коропціонери появилися
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!