«Муніципала», який вдарив пасажира маршрутки, звільнили

1263 0
Чоловік на час інциденту не перебував на роботі.
фото: novadoba.com.uа

фото: novadoba.com.uа

Працівника ЛКП «Муніципальна варта», який у п’ятницю, 23 лютого нетверезим погрожував зброєю та вдарив пасажира маршрутки звільнили з роботи. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

«На момент, коли стався інцидент в автобусі, працівник не перебував на роботі, однак це не звільняє його від відповідальності. Також сьогодні ми провели збори підприємства, де наголосили нашим працівникам на дотриманні дисципліни», – зазначив керівник управління безпеки міста Юрій Діль.

Читайте також: У Львові винесли вирок чоловіку, який розтрощив приймальню та побив двох лікарів

Нагадаємо, минулого тижня п’яний 32-річний працівник «Муніципальної варти», перебуваючи у маршрутці №46, що їхала по вулиці Зеленій, погрожував пасажиру газовим пістолетом, оскільки той відмовився потримати його сумку. Пасажири викликали поліцію.

На момент скоєння інциденту, «муніципал» перебував не на роботі. Наразі триває слідство та службове розслідування. 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!