Муніципальний велопрокат у Львові: коли з’являться перші 5 станцій

2133 0
Вже на початку жовтня Некстбайк Україна розпочне впровадження пілотного проекту «Львівський муніципальний прокат велосипедів» та монтаж перших 5 станцій.
фото: mobility.lviv.ua

фото: mobility.lviv.ua

Заплановані роботи з встановлення та налагодження терміналів прокатного комплексу, велосипедів, підключення системи до платіжних шлюзів, опрацювання різноманітних режимів роботи, налагодження роботи кол-центру, запуск системи в тестовому режимі та інші супровідні роботи.

Читайте також: Перший муніципальний велопрокат у Львові: яким він буде?

Після реалізації першого етапу будівництва мережі муніципального прокату у Львові, в 2016 році розпочнеться наступний етап проекту та встановлення решти станцій, загальною кількістю 22 локації, та запуску мережі в повний режим роботи, що відбудеться на початку наступного сезону в період з 1 по 30 березня 2016 року, залежно від погодних умов.

Нагадаємо, такі велопрокати вже давно діють у Варшаві, Ризі та Лондоні.  Найближчим часом Остап Буденкевич та Олексій Кушка обіцяють побудувати аналогічну систему громадського велопрокату у Львові.

Джерело: veliki.ua

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!