Муніципалу, який розпилив перцевий газ чоловіку в обличчя в центрі Львова, оголосили про підозру

893 0
Досудове розслідування ще триває.
Фото: dyvys.info

Фото: dyvys.info

Працівнику «Муніципальної варти», який в центрі Львова вдарив і розпилив у очі перцевий газ львів’янину, повідомили про підозру. Про це інформують у відділі комунікації поліції Львівщини.

Читайте також: Не узаконені. Як «Мініципальна варта» планує здобувати прихильність львів’ян

Інцидент трапився 23 лютого, коли на вулиці Сербській, де працівник «Муніципальної варти» під час суперечки вдарив по обличчю 32-річного львів’янина, після чого розпилив йому в очі «Перець 1М».

Відео з інцидентом правоохоронці виявили в соцмережах наступного дня. За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження та повідомили 47-річному муніципалу про підозру за ч. 1 ст. 126 (побої і мордування) Кримінального кодексу України.

Раніше у коментарі Tvoemisto.tv керівник ЛКП «Мініципальна варта» Павло Пец сказав, що щодо дій працівника проведуть службове розслідування.

«У мережу потрапила найгірша частина відео, але історія дуже довга. Чоловік відомий нашим працівникам, часто буває в центрі міста, здебільшого, в стані алкогольного сп’яніння, в нас з ним постійні проблеми. Фігурант відео, працівник "Муніципальної варти", довго в нас працює, він – учасник АТО. Чому я це зауважую, бо в ході розмови чоловік відсилав мого працівника назад в АТО, тому це його зачепило. Ми проводимо службове розслідування. Я не виступаю за звільнення, але якщо приймуть таке рішення, то приймуть», – каже він.

Читайте також: У Львові обрали нового керівника Муніципальної варти

Підозрюваному загрожує штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до двохсот годин, або виправні роботи на строк до одного року. Досудове розслідування триває.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!