Муніципали Львова перевірятимуть господарів собак на наявність реєстрації

1849 0
Львів'ян закликають реєструвати тварин у єдиній базі.
фото: ЛКП "Лев"

фото: ЛКП "Лев"

ЛКП «Муніципальна варта» здійснюватиме рейди, під час яких перевірятиме господарів та тварин на наявність реєстрації домашнього улюбленця у єдиній базі. Це потрібно для того, аби собаку можна було швидко повернути додому, йдеться у повідомленні прес-служби ЛМР.

«Собак потрібно реєструвати, оскільки є понад 30 тис. львів’ян, які не зробили цього, тому під час відлову не можна сказати, чи ця собака - безпритульна, чи домашня. Окрім цього, власники тварин можуть скористатися послугою безкоштовного чіпування, оскільки ЛКП має 5 тис безкоштовних чіпів», – сказала директорка ЛКП «Лев» Оксана Кошак.

Читайте також: У ЛКП «Лев» з'явилося сучасне обладнання для операцій

Реєстрація собак у єдиній базі допоможе повернути тварину додому без проблем у разі її зникнення. Під час реєстрації тварини вказується інформація про власника, зокрема контактні дані, за якими власників можна повідомити про місцезнаходженя тварини. Кожна зареєстрована собака отримує жетон із номером. Зареєструвати тварину та перевірити номер жетону можна на сайті Animal-ID або напряму в ЛКП «Лев».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!