Муніципальна дружина цього року встановить ще 30 відеокамер в центрі Львова

1427 0
Також підприємство хоче під'єднати до міської мережі камери приватних структур в центрі Львова. Зараз тривають переговори з цього приводу.
Фото: lvivpost.net

Фото: lvivpost.net

Камери Муніципальної дружини встановлені переважно в центрі міста. Як інформує прес-служба Львівської міської ради з посиланням на керівника дружини Романа Хом’яка, камери переважно працюють на території від Оперного театру до площі Соборної.

Читайте також: На Личаківському кладовищі встановили додаткові камери спостереження

Зараз, за його словами, встановлено близько 160 камер відеоспостереження, а і ще щонайменше 30 планують під'єднати цього року.

«Наші камери безпечні і надійні в роботі. Ми захищені від інтернету, від хакерів. Коли був штурм вірусу "Петя", це жодним чином не пошкодило наші камери» – цитує прес-служба слова Романа Хом’яка. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!