Музей Києва продасть на аукціоні більше десятка картин, щоб придбати малі дрони-камікадзе для ЗСУ

1358 0
Вторговані на аукціоні кошти будуть направлені на масштабний збір для створення флотилії FPV дронів-камікадзе
Фото: Facebook

Фото: Facebook

Музей Києва проведе виставку-аукціон на підтримку спецпідрозділу ЗСУ «Крила». На аукціоні розіграють полотна сучасного українського художника Любомира Мартинюка, який працює в напрямі абстрактного живопису. Про це повідомляється на Facebook-сторінці музею.

За чверть століття у творчості художник написав близько 10 тисяч картин, які експонують в галереях і музеях, ними доповнюють простір навчальних закладів і храмів України, прикрашають численні приватні збірки колекціонерів за кордоном.

Виручені на аукціоні кошти будуть направлені на масштабний збір для створення флотилії FPV дронів-камікадзе.

  • Аукціон відбудеться 22 лютого.
  • Вартість квитків: 80/50 ₴ (повний/пільговий)
  • Адреса: вул. Богдана Хмельницького, 7.

 

Український спецпідрозділ «Крила» створює власну флотилію з 1000 FPV дронів-камікадзе. Цей тип безпілотників на сьогодні став по-справжньому революційним засобом ведення бою.

Адже FPV (First Person View) дрони добре збирають розвідувальну інформацію. А також ці перероблені дрони використовують як керований баражуючий боєприпас на відстані до 10 кілометрів.

Встановлені камери та сучасні засоби зв’язку дозволяють оператору керувати літальним апаратом в режимі «реального часу» і водночас залишатися на безпечній відстані.

Станіслав Нестеренко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!