Музей сучасного мистецтва у Нью-Йорку запустив безкоштовні лекції

2612 0
Онлайн можна прослухати курси лекцій із історії мистецтва, дизайну, фотографії та інші.
Фото: Всесвіті

Фото: Всесвіті

Музей сучасного мистецтва (MoMA) у Нью-Йорку з 10 квітня зробив безкоштовними лекції для охочих покращити свої знання про сучасне та модерне мистецтво. Про це повідомляє видання TimeOut.

Читайте також: Мистецтво на карантині. Які музеї можна відвідати онлайн

Наразі доступні курси на теми:

  • Мода та дизайн;
  • Абстрактний післявоєнний живопис;
  • Що таке сучасне мистецтво;
  • Модерне мистецтво та ідеї;
  • Історія фотографії.

Також є ще три спеціалізовані курси, які допоможуть викладачам шкіл та вишів зробити цікавішими для дітей та студентів заняття з історії мистецтва.

Кожен курс містить оригінальні відео, тексти та аудіо, – це і відвідування студій митців, і спілкування з художниками, викладачами, кураторами. Курси викладаються англійською мовою.

Читайте також: Музика в час карантину. Підбірка онлайн-концертів від українських виконавців

Із повним списком курсів та їхнми програмами можна ознайомитися тут. На сайті музею також є інші  програми, присвячені сучасному мистецтву, та перелік безкоштовних ресурсів, які можуть бути цікавими тим, хто хоче знати більше про мистецтво ХIX- XXI століть.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!