Політична реклама

"Музичний відпочинок" у Львівській філармонії перенесли на березень

1155 0
Слухачі, які придбали квитки на концерт 18 лютого у Львівській філармонії «Музичний відпочинок», зможуть побувати на концерті 6 березня.

Концерта програма 18 лютого у зв’язку із загибелю людей на Майдані у Києві була присвячена новим українським героям, інформує прес-служба Львівської філармонії. На концерті 6 березня «Музичний відпочинок» діятиме акція, за якою перші 100 студентів за студентським квитком безкоштовно відвідають філармонію.

Весняний настрій «Віртуози Львова» даруватимуть виконанням класичних мініатюр золотого фонду світової класики від Моцарта, Вівальді, Баха до Брамса, Штрауса і музики сучасного композитора Йоахима Андерсона.

Родзинкою концертної програми буде виступ блискучого віртуоза Ігоря Мацелюха, який гратиме на унікальному інструменті – флейті Пана.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!