Політична реклама

Музика допомагає у навчанні

4939 0
Нещодавно британські вчені довели, що музика підвищує мозкову активність і допомагає у навчанні. Школярі дуже активні, емоційні, їм важко працювати в тиші.

Спокійна інструментальна музика або музика природи, заснована на відтворенні шуму вітру, дощу, води, допомагає зосередитися на виконанні домашнього завдання, - пише "cikave.org.ua".

Не варто робити уроки, слухаючи і наспівуючи популярні пісні. У цьому випадку мозок робить дві речі – вирішує задачку і сприймає слова пісні. Дитина витрачає вдвічі більше часу на виконання завдання, тому вчені рекомендують виконувати такі завдання або вчити вірші напам’ять в тиші. А от виконувати творчі завдання можна під музику. Вона стимулює уяву.

Веселі композиції мають ефект кави і допомагають прокинутися вранці. Улюблені мелодії можуть позбавити нас від сонливості після обіду, коли не хочеться робити уроки, піднімають настрій.

Можна щопівгодини влаштовувати невелику музичну зміну: послухати улюблені пісні, потанцювати під них, пострибати. А потім знову виконувати домашнє завдання.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!