Музика лікує. Підбірка сайтів, на яких можна послухати класичну музику

25553 0
У час карантину варто відволіктися і поринути у світ класичної музики.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Учені вже давно довели, що музика є помічною у медицині при лікуванні багатьох хвороб, а «класика» має знеболювальний та заспокійлий ефект. Недарма в університетах світу розробили спеціальні програми з підготовки музикотерапевтів. 

Читайте також: В Україні запустили безкоштовний сайт із класичною музикою

У Сполучених Штатах Америки, досліджуючи галузь музичної терапії, дійшли висновку, що прослуховування класичних творів у рази пришвидшує процес одужання хворих людей. І, до речі, ще Піфагор стверджував, що музика відновлює в організмі людини гармонію.

Отож, поки у Львові триває карантин, львівська музикознавця Стефанія Олійник пропонує львів'янам слухати класичну музику. Ось перелік сайтів за її рекомендацією:

1. Operavision.eu

2. Classical.suspilne.media 

3. Classicalradio.com

4. Islndradio.com

Раніше Tvoemisto.tv публікувало підбірку безкоштовних освітніх платформ.

Нагадаємо, що 12 березня в усіх областях Україна запровадили карантин до 3 квітня. Карантин розпочали для того, аби попередити поширення коронавірусу.

Усе про закриті школи, скасовані рейси тощо можна прочитати у матеріалі за посиланням

Христина Гоголь

Ольга Коваль


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!