Музика з комп’ютерних ігор у виконанні симфонічного оркестру у Львові. Де послухати?

4340 0
Музика посідає місце одного з найяскравіших виразових засобів у іграх, на рівних з картинкою та сюжетом. Відтак симфонічний оркестр Cantabile Orchestra та ігровий портал PlayUA продемонструє весь драматизм, надреальність, таємничість та містицизм найкращих ігрових саундтреків на концерті присвяченому магічним іграм під час концерту у Львові
Фото: skaz.net.ua, json.tv, dragonage.wikia.com, eu.blizzard.com, naruhuana.foroactivo.com

Фото: skaz.net.ua, json.tv, dragonage.wikia.com, eu.blizzard.com, naruhuana.foroactivo.com

Відтак під час концерту «Музика віртуальних світів. Розділ ІV: Сила магії» музиканти виконають музику з ігор: The Witcher 3, Pillars of Eternity, Dark Souls, Dragon Age, Legend of Grimrock, Divinity: Original Sin, Torchlight, Diablo 3, IceWind Dale, Neverwinter Nights, Baldur's Gate, Bastion, Arcanum, The Gothic, GuildWars 2, World of Warcraft, Final Fantasy, The Legend of Zelda, Chrono Trigger, Ever Quest 2, The Elder Scrolls та інші.

Також до концерту розробили і  спеціальний візуальний та світловий ряд. І вперше у концертах серії «Музика Віртуальних Світів» будуть задіяні українські косплеєри.

Відбудеться концерт 27 вересня, о 18:00 у Event Hall KIHO (просп. Чорновола, 2).

Ціна квитків: 100-180 грн. З 11 вересня ціна на всі місця зросте на 20 грн. Придбати їх можна в kasa.in.ua.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!