У Львові музиканти зібрали 10 тис. гривень для пораненого волонтера

2103 0
У неділю, 7 червня, під час благодійного концерту за участю симфонічного оркестру та солістів Львівського національного академічного театру опери та балету зібрали 10 419 гривень для допомоги пораненому львівському волонтеру Андрію Романчаку, який підірвався на фугасі у Луганській області.
фото: zaxid.net

фото: zaxid.net

Благодійний концерт організували під відкритим небом, на площі перед оперним театром за ініціативи музикантки симфонічного оркестру Львівської опери Ольги Дутчак, яка товаришує із пораненим волонтером та разом із ним допомагала українським військовим.

«Концерт – це збір коштів для Андрія Романчака, який зараз знаходиться на лікуванні у Київському опіковому центрі. Він зараз у дуже важкому стані, переніс уже 7 операцій. Попереду ще дуже багато операцій. На лікування потрібно по кілька тисяч гривень щодня. Ця людина дуже багато зробила для наших військових. Він залишав усе і їхав, коли потрібно, незалежно від того, ніч це чи день. Дуже часто робив це за свої кошти», – розповіла Ольга Дучтак.

Концерт тривав більше години. Усі охочі могли пожертвувати певну суму грошей для лікування Андрія Романчака.

Усі зібрані кошти будуть спрямовані на лікування Андрія Романчака, львівського волонтера, активіста ГО «Варта1», який 17 травня підірвався на фугасі біля смт. Попасна Луганської області, і отримав 60% опіків тіла. Зараз він перебуває на лікуванні у Київському опіковому центрі. Стан Андрія стабільно важкий. Він переніс вже декілька операцій, але більшість операцій ще попереду. Андрій потребує довготривалого і коштовного лікування. 

Джерело: ZAXID.NET, відео – Володимир Рихліцький 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!