Музиканти з Alfa Jazz Fest записали звернення до українців. Відео

2234 0
У Львові 25-29 червня в Парку культури вже вп'яте відбудеться Alfa Jazz Fest. Свою участь у джазовому фестивалі підтвердили багато відомих виконавців світового рівня, серед яких американські рок/ф’южн барабанщик Стів Сміт (Steve Smith) та гітарист Майк Штерн (Mike Stern), який виконує музику у стилях джаз та ф'южн. Днями легенди джазу записали своє відеозвернення до українців.
фото: www.youtube.com, zbruc.eu

фото: www.youtube.com, zbruc.eu

Стів Сміт: "Я запрошую вас прийти на AlfaJazzFest у Львові. Буду грати там із мегазірками – Майком Штерном (Mike Stern), Біллом Евансом (Bill Evans) і Томом Кеннеді (Tom Kennedy). Я насолоджуюся грою з ними уже довгий час, адже ми зустрілися 40 років тому й грали разом у 80-х. В останні кілька років я грав на барабанах у його гурті. Також я працював над записами різних музичних композицій із Біллі Евансом. У Тома Кеннеді й у мене день народження в один день. Він фантастичний виконавець! Ми гарно проводимо час, граючи разом. Я також знаю, що Джордж Бенсон (George Benson) буде там, як і Гербі Генкок (Herbie Hancock), а ще Hiromi, із якою я мав задоволення їздити у багато турів в останні три роки. Це буде фантастичний джазовий фестиваль! Запрошую вас прийти, щоб насолодитися дивовижною музикою".

 

Майк Штерн: "Я буду в Україні, у Львові,  26 червня. І я в очікуванні цього концерту. Ми виступатимемо із прекрасним саксофоністом Біллом Евансом. Ми разом грали у гурті із Майлзом Дейвісом (Miles Davis). І зі Стівом Смітом (Steve Smith), який грає на барабанах у групі Journey. Він дивовижний джазовий барабанщик. І Том Кеннеді (Tom Kennedy) – фантастичний басист. Ми справді дуже очікуємо цього концерту. Я грав в Україні 5-6 разів у своєму житті. І кожного разу це був прекрасний досвід. Люди з України такі прекрасні! І я дуже шкодую через проблеми у східній частині країни. Я молюся, щоб вони вирішилися так швидко, як можливо. Тому що українці такі хороші. Дякую за можливість виступити в Україні ще раз".

Читайте також: Найвідоміший у світі джазовий композитор приїде до Львова на Alfa Jazz Fest

Найвідоміший у світі джазовий композитор приїде до Львова на Alfa Jazz Fest - See more at: http://tvoemisto.tv/news/nayvidomishyy_u_sviti_dzhazovyy_kompozytor_pryide_do_lvova_na_alfa_jazz_fest_69430.html#sthash.oIn1Hj6q.dpuf
Найвідоміший у світі джазовий композитор приїде до Львова на Alfa Jazz Fest - See more at: http://tvoemisto.tv/news/nayvidomishyy_u_sviti_dzhazovyy_kompozytor_pryide_do_lvova_na_alfa_jazz_fest_69430.html#sthash.oIn1Hj6q.dpuf

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!