Політична реклама

М`ясо та квасоля вберігають від стресу на роботі - результати дослідження

1367 0
Вітаміни групи В, що містяться в м'ясі, квасолі і цільнозернових продуктах, позбавляють стресу, пов'язаного з роботою, вважають британські науковці.

Вчені провели дослідження, в якому взяли участь 60 добровольців, - пише Відомості-UA.com. Фахівці на початку експерименту оцінили такі фактори піддослідних, як особистість, робочі якості, настрій, тривожність і напругу, а потім знову дали їм оцінку через 30 і 90 днів.

Одна група учасників експерименту отримувала регулярно високі дози вітамінів групи В, друга — плацебо.

У результаті через три місяці виявилося, що ті учасники, які отримували вітаміни групи B, продемонстрували більш низький рівень робочого стресу, ніж це було на початку дослідження. У свою чергу, у тих, хто приймав плацебо, не було зафіксовано значних змін.

Експерти прийшли до висновку, що вітаміни групи В, які знаходяться в таких продуктах, як м'ясо, боби, цільнозернові продукти, є невід'ємною частиною синтезу нейротрансмітерів, що мають вирішальне значення для психологічного благополуччя. Проте багато людей не отримують достатньо вітамінів цієї групи зі свого раціону, тому вони звертаються до синтезованих вітамінів, доповнили дослідники.


 
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!