16 вулиць Львова, де встановлять стовпці

3488 0
Львів поповнився 674 металевими й 937 чавунними стовпцями. Вони допомагають обмежити заїзд транспорту на пішохідні частини міста. Цього року встановлення стовпців триватиме.
фото: vgolos.com.ua

фото: vgolos.com.ua

Місця, де планують встановити стовпці для обмеження руху транспорту: вулиці Гавришкевича, Грушевського, Крушельницької, Словацького, Куліша, Листопадового Чину, проспект Свободи – площа Підкови, проспект Шевченка, вулиці Гнатюка, Григоровича, Данилишина, Коперника, Стефаника, Лепкого, Тиха й Томашівського.

Читайте також: Які вулиці у Львові ремонтуватимуть цього року?

Існує проблема: часто стовпці розхитують або зрізують, аби заїхати машиною. Загалом у 2014 році на встановлення стовпців місто витратило 808 тисяч гривень. Цього року у планах – 880 тисяч гривень, – інформує прес-служба ЛМР, посилаючись на Ірину Іванчину, голову Галицької районної адміністрації.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!