Минулоріч львів'яни отримали 15 квартир від міста

1912 0
У 2014-му 15 містян, які стояли у черзі на отимання житла, таки дочекались квартир: 3 повноцінні та 12 до підходу основної черги. Станом на початок року, на квартирному обліку у Львівській міській раді перебуває ще 24 711 сімей.
фото: buyuktire.com

фото: buyuktire.com

У списку для першочергового отримання житла наразі 6446 сімей, а у списку для позачергового надання – ще 1874. Ппро це повідомляє Юрій Голець, начальник управління житлового господарства ЛМР. За його словами, упродовж минулого року на квартирний облік було зараховано 310 сімей, з них 202 – сім’ї учасників, та 14 – сім’ї загиблих учасників антитерористичної операції.

«Для прийняття ухвали міськради щодо будівництва багатоквартирного житлового будинку у районі вул. Під Голоском для сімей учасників АТО, управлінням житлового господарства сформовано список учасників та сімей загиблих учасників АТО, які перебувають на квартирному обліку в міськраді. Список поновлюється у міру зарахування громадян на квартирний облік», – зазначив Юрій Голець.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!