«Мир у будь-який спосіб — недопустимий». Заява львівських депутатів щодо «формули Штайнмаєра»

1705 1
Керівники депутатських фракцій Львівської міської ради вимагають від військово-політичного керівництва України негайно пояснити суспільству хід подальших кроків.
фото: пресслужба ЛМР

фото: пресслужба ЛМР

Депутати ЛМР обурені ситуацією щодо реалізації Мінських домовленостей і підписанням так званої «формули Штайнмаєра». Про це йдеться у спільній заяві, яку підписали голови усіх фракцій Львівської міської ради.

«Відсутність спілкування Президента України з суспільством спричиняє підозри у можливій здачі інтересів України російському агресору», — йдеться в документі.

Читайте також: Заява і пікети. Як Львівщина реагує на рішення президента про «формули Штайнмаєра»

Львівські депутати зауважують, що досягнення миру в Україні в будь-який спосіб недопустиме, а також вимагають від військово-політичного керівництва України пояснити суспільству подальші свої кроки.

«Попереджаємо про недопустимість будь-яких поступок щодо проведення виборів на окупованих територіях до завершення виводу російських військ і найманців, роззброєння незаконних формувань і взяття під контроль кордону українськими військами», — кажуть львівські депутати.

Нагадаємо, учора, 1 жовтня, президент Володимир Зеленський повідомив, що Україна погодила так звану формулу Штайнмаєра, згідно з якою окупована Росією частина Донбасу має отримати тимчасовий особливий статус у день проведення на цих територіях місцевих виборів.

Партнерська публікація в межах програми висвітлення діяльності Львівської міської ради, її виконавчих органів, посадових осіб і депутатів


Читайте також:
2 Жовтня, 2019 20:10
666 ... заробляли-заробляли і ... нащо їм отой мир ? ... дядя з-за океану і тьотя з европи в корито вже стільки зелені не насиплять ... тре буде самим заробляти ... а воно їм тре ? ... відвезти їх (з усієї України) на Донбас і най подивляться на тамтешнє квітуче життя-буття , послухають , як їм там "подякують"... за захист , за оті гідність і свободу ... за ВСЕ ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!