Митниця змінює реквізити авансових платежів для підприємств

3163 0
Нові правила набувають чинності з 9 грудня.
ілюстративне фото: lexinform.com.ua

ілюстративне фото: lexinform.com.ua

У зв’язку з реорганізацією митної служби із понеділка, 9 грудня, підприємства мають сплачувати авансові платежі (передоплати) за новими реквізитами. Про це ідеться на фейсбук-сторінці Нова митниця.

Перераховувати кошти на рахунок у Держказначействі на ім’я ДФС можна до 19:00 6 грудня, а вже з 9 грудня платежі потрібно перераховувати на рахунок у Держказначействі на ім’я Державної митної служби України.

Читайте також: В Україні змінилися рахунки для сплати податків

Реквізити депозитного рахунку 3734, відкритого на ім’я Державної митної служби України (єдиний рахунок) для зарахування авансових платежів (передоплати):

Рахунок: UA038999980000037343043115923,
Банк отримувача: ДКСУ (Держказначейство),
МФО банку: 899998,
Отримувач: Державна митна служба України,
ЄДРПОУ: 43115923


У митниці зазначають, що цей рахунок не призначений для митного оформлення товарів громадян. Авансові платежі для митного оформлення товарів громадян зараховуються на рахунки митниць Державної митної служби України.

Нагадаємо, Львівська митниця ДФС припиняє свою роботу і вже з 8 грудня її повноваження виконуватиме Галицька митниця, керуватиме якою Володимир Цабак.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!