Митрополит Епіфаній освятив іконостас Свято-Вознесенського храму у Львові. Фото

3879 0
Перед Літургією Митрополит Епіфаній освятив іконостас храму, що складається з 75 ікон.
фото: духовна велич львова

фото: духовна велич львова

Митрополит Київський і всієї України Епіфаній, Предстоятель ПЦУ, відвідав Свято-Вознесенську парафію Львова, що розташована на перехресті вулиць Любінської та Виговського. Про це повідомляє Духовна велич Львова.

Перед Літургією сьогодні, 12 вересня, Митрополит Епіфаній освятив іконостас храму, що складається з 75 ікон. Блаженнішому Епіфанію співслужили: Митрополит Львівський та Сокальський Димитрій, Архієпископ Чернігівський і Ніжинський Євстратій, Архиєпископ Рівненський і Острозький Іларіон та духовенство міста Львова.

Нагадаємо, що на Львівщину з візитом прибув Блаженніший Митрополит Київський та всієї України УПЦ (ПЦУ) Епіфаній. 11 вересня він очолив Архиєрейську Літургію у храмі Святої Трійці у м. Судова Вишня та провів хресний хід до пам'ятника преподобному Іоану Вишенському. У межах візиту сьогодні він також освятить хрест на території храму святого рівноапостольного князя Володимира, що на проспекті Червоної Калини, 89 у Львові та звершить літургію в приліску Заглина біля селища Монастирець Самбірського району на Святому Джерелі.

Як дізналося Tvoemisto.tv, у Львові планують збудувати кафедральний Собор Львівсько-Сокальської єпархії. Будівництво планують на території храму святого рівноапостольного князя Володимира, що на проспекті Червоної Калини, 89. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!