МЗС попереджає українців про можливі теракти в Європі на зимові свята

2867 0
Департамент консульської служби радить громадянам України утриматися від відвідування масових заходів в країнах Європейського союзу під час періоду різдвяних свят.
фото: nemalababaklopoty.com

фото: nemalababaklopoty.com

У  Департаменті консульської служби МЗС України у своїх попередженнях посилаються на дані Держдепу США.

«За інформацією Державного департаменту США, існує велика вірогідність, що терористичні групи ІДІЛ, Аль-Каїда та їхні прихильники продовжують планувати теракти в Європі», – йдеться у повідомленні.

У МЗС нагадали про теракти у Франції, Бельгії, Німеччині і Туреччині, здійснені екстремістами раніше.

«Влада європейських країн попереджає про можливі напади під час масових заходів на туристичні об'єкти, ресторани, торговельні центри, місця відправлення культу, а також у транспорті.

У цьому зв’язку наполегливо рекомендуємо громадянам України під час новорічно-різдвяних подорожей утримуватися від відвідання місць багатолюдних зібрань, а перебуваючи в громадських місцях, проявляти пильність», – заявили в МЗС.

Дипломатична служба також радить українцям подорожуючим мати при собі контактні дані посольств та консульств України в державі, до якої запланована подорож.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!