МЗС радить українцям не їздити до Індії

1947 0
У зв’язку із загостренням епідеміологічної ситуації в Республіці Індія громадянам України радять утриматися від поїздок до цієї країни

В Індії зросла кількість випадків захворювання на свинячий грип (H1N1). МЗС просить не їхати туди, допоки не стабілізується санітарно-епідеміологічна. Особливо ураженими є штати Гуджарат, Карнатака, Махараштра, Гоа, Орісса, Раджастхан, Андхра-Прадеш й Телангана.

Читайте також: Відвідати Індію львів’янам стане простіше

 У разі необхідності відвідати Індію, українцям треба звернутися до медичних закладів й отримати консультації щодо здійснення щеплення та інших профілактичних заходів, аби запобігти зараженню цією хворобою.

Міністерство закордонних справ інформує: у випадку потрапляння у надзвичайні ситуації на території Республіки Індія, громадянам України слід звертатися до Посольства України в Республіці Індія за номером телефону: (+9111)26146041; (+9111)26146042 або на цілодобову "гарячу лінію" МЗС України: (+38044) 238-16-57. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!