На шляху до децентралізації: на Львівщині оберуть старост

2952 1
28 лютого 2016 року на Львівщині відбудуться перші вибори старост. Про це повідомив начальник відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату Львівської обласної державної адміністрації Федір Алєйніков.
фото: podolyanin.com.ua

фото: podolyanin.com.ua

За його словами, відповідне рішення прийняла Тростянецька сільська рада Тростянецької об’єднаної територіальної громади Миколаївського району. Відповідно до цього рішення на 28 лютого призначено проведення перших виборів Бродківського, Красівського, Тернопільського, Липівського, Стільського, Демнянського і Закладського старост.

Читайте також: Децентралізація по-львівськи: як це буде

Нагадаємо, на території Львівської області вже створено 15 об’єднаних територіальних громад. Окрім Тростянецької, це – Заболотцівська, Гніздичівська, Новострілищанська, Воле-Баранецька, Луківська, Вільшаницька, Бісковицька, Чукв’янська, Новокалинівська, Дублянська, Бабинська, Міженецька, Новоміська та Грабовецька територіальні громади.

Окрім цього, на 27 березня призначені перші вибори депутатів і голови Ходорівської міської об’єднаної територіальної громади.                                                                      

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
14 Грудня, 2016 10:38
axab Реанімаційний Пакет Реформ закликає Парламент України нарешті прийняти децентралізаційні законопроекти:
[***]://rpr.org.ua/news/reanimatsijnyj-paket-reform-zaklykaje-parlament-nareshti-pryjnyaty-detsentralizatsijni-zakonoproekty/
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!