Політична реклама

На 30 вулицях Львова обіцяють відремонтувати тротуари

1576 1
Цьогоріч у Львові відремонтують тротуари на 30 вулицях. Крім того, хідники відокремлюють від доріг різними обмежувачами.

Про це розповів міський голова Львова Андрій Садовий у своєму щотижневому відео зверненні до мешканців.

Вже встановили півкулі на просп. Свободи, щоб ця площа була для людей, а не для машин.

Як розповіла голова Сихівської районної адміністрації Ірина Маруняк, у Сихівському районі вже зробили хідники на вул Полуботка, тривають роботи на вул Дністерській, незабаром планують робити на вул Литвиненка, пр Червоної Калини.

Голова Шевченківської районної адміністрації Олександр Удовенко розповів, що у районі вже зроблено вул Величковського, тривають роботи на вул Хімічній, Замарстинівській, планують робити – на вул Мазепи, пр Чорновола, вул Леонтовича, Рапопорта.

У Личаківському районі роблять хідники на вул Личаківській, планують – на вул Зеленій, Костя Левицького.

У Галицькому районі роблять хідники на вул Зеленій, планують – на вул Самчука, І.Франка, Гавришкевича, Шолом-Алейхема.

У Залізничному районі вже закінчили влаштовувати хідники на вул Патона і Авіаційній, в планах – вул. Виговського, Левандівська і Гніздовського.

У Франківському районі вже роблять хідники на вул Городоцькій, Кульпарківській, в планах – вул. Сахарова, Наукова.

Також цього року у центрі міста на 10 вулицях буде встановлено обмежувачі заїзду. Вже встановлено 30 ваз біля пам’ятника І.Франкові на вул. Університетській. Триває встановлення півкуль на пр. Свободи. Вже встановлено майже 100 півкуль. Як зазначив керівник підрядної організації Ігор Булик, загалом буде встановлено 250 півкуль.

Джерело: Zaxid.net


Читайте також:
15 Липня, 2013 23:02
Феофил Позвольте спросить:А куда исчезает старая польская и австрийская тротуарная плитка? Ведь современная ей не ровня!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!