На 64-році життя помер багатолітній патріарший протодиякон УГКЦ Михайло Продиус

38585 0
У свій час протодиякон Михайло звершував своє служіння в Архикатедральному Соборі Святого Юра у Львові.
фото: медіаресурс угкц

фото: медіаресурс угкц

На 64-му році життя відійшов до вічності багатолітній патріарший протодиякон Михайло Продиус. Про це повідомили у Архикатедральному Соборі Св. Юра у Львові.

«Це був диякон, який гідно виконував своє служіння біля світлої пам‘яті Патріархів Мирослава-Івана та Любомира, і до кінця земних днів ревно служив біля Блаженнішого Святослава. Був прикладом благоговійності і впорядкованості у служінні», – йдеться в повідомленні.

У свій час протодиякон Михайло звершував своє служіння в Архикатедральному Соборі Святого Юра у Львові, а останні роки свого життя служив у Київській Архиєпархії УГКЦ. Як додають у пресслужбі УГКЦ, дияконував у Патріаршому соборі Воскресіння Христового та разом із єпископами відвідував багато парафій Київщини, Вінниччини, Житомирщини, Чернігівщини та Черкащини.

Народився новопреставлений слуга Божий Михайло на Львівщині, у селі Бринці. Був одружений, виховував двох дітей.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!