На 66 році помер проректор «Львівської політехніки» Анатолій Мороз

3382 0
Чоловік працював в університеті близько 30 років.

У Львові у віці 66 років помер проректор Національного університету «Львівська політехніка». Про це повідомили у пресслужбі університету. 

«Упродовж тридцяти років Анатолій Степанович забезпечував ефективну організацію економічної та господарсько-фінансової діяльності Львівської політехніки. Понад двадцять років був проректором з економічних питань», – зазначили у пресслужбі. 

Анатолій Мороз був удостоєний орденів «За заслуги» І–ІІІ ступенів; почесного звання «Заслужений працівник освіти України»; нагороджений Почесною Грамотою Кабінету Міністрів України, відомчими відзнаками Міністерства освіти і науки України та Національної академії педагогічних наук України.

«Талант та високі моральні якості, працелюб та людиноцентрист, стратегічне бачення та уважність до кожної деталі, інноваційність та готовність до змін, простота в спілкуванні та глибинність замислів - все в одній особі», пише Назар Подольчак у Фейсбук. 

Інформація про дату та місце прощання з Анатолієм Морозом буде згодом.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!