На 8 березня у Львові відбудеться феміністичний марш

2648 0
Учасники маршу виступають за право на безпеку, самореалізацію та повагу для жінок.
фото: radiosvoboda.org

фото: radiosvoboda.org

8 березня 2018 у Львові відбудеться феміністичний марш, темою якого стане «Сестринство, підтримка, cолідарність». Про це йдеться в анонсі Феміністичної майстерні на сторінці у Facebook.

«Ми прагнемо жити в суспільстві, де зможемо без страху перебувати на вулиці у будь-який час доби, не соромитися повідомляти друзям, родичам або відповідним установам про насилля, якого ми зазнали. Ми нагадуємо, що рішення, як і з ким жити, народжувати, розлучатися – це наш особистий вибір», – йдеться в анонсі.

Читайте також: Феміністки Львова: хто вони і за що борються

Організатори маршу нарікають на насильство проти жінок, нерівність в оплаті праці та штучний розподіл праці на «жіночу» та «не жіночу». Усіх небайдужих до боротьби за рівні права закликають підтримати марш. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!