Політична реклама

На Alfa Jazz Fest 2013 виступить легендарний Боббі Макферрін

1399 0
Напередодні новорічних свят стало відомо ім'я одного з хедлайнерів фестивалю. На Alfa Jazz Fest 2013 виступить славнозвісний американський джазовий вокаліст, десятиразовий лауреат премії "Греммі", автор всім відомої композиції "Don't worry be happy", Боббі Макферрін.

Про це інформують організатори фестивалю.

Боббі Макферрін є одним з найвідоміших у світі вокальних новаторів та імпровізаторів, всесвітньо відомий диригент. Працював із такими знаменитостями, як Йо-Йо Ма, Чік Коріа, Хербі Хенкок.

Боббі Макферрін приїде з абсолютно новою програмою "SpiritYouAll" у супроводі інструментального гурту та вокалістів. Цю програму до концерту у Львові почують лише в декількох містах Європи.

Нагадуємо, що третій Міжнародний джазовий фестиваль Alfa Jazz Fest пройде у Львові 13-16 червня 2013 року.

Продаж квитків на фестиваль розпочнеться в березні 2013.

ДОВІДКА:

«Alfa Jazz Fest» ― щорічний джазовий фестиваль, який проходить влітку у Львові в форматі open-air. Уперше фестиваль відбувся в 2011 році. Концерти за участю понад ста музикантів на трьох сценах у місті, понад 30 000 глядачів, 100 акредитованих журналістів ― це історія «Alfa Jazz Fest» попередніх років. Хедлайнери 2011 року: John Scofield Jazz Quartet, Spyro Gyra, Bill Evans Soulgrass, Jeff Lorber Fusion, Wynton Marsalis & Igor Butman Quartet, Ron Carter Golden Striker Trio. Хедлайнери 2012 року: Cassandra Wilson, Gino Vannelli, Kenny Garrett, John Patitucci, Richard Bona and John McLaughlin.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!