Політична реклама

На Alfa Jazz Fest українські музиканти виступлять разом з іноземними. Програма

1875 0
IV Міжнародний Alfa Jazz Fest анонсував офіційну програму джазового фестивалю, який цього року проходитиме у Львові з 12 до 15 червня.

Впродовж трьох днів на трьох фестивальних сценах виступлять понад 100 музикантів з 13 країн світу: США, Великобританії, Бразилії, Німеччини, Австрії, Угорщини, Франції, Ізраїлю, Індії, Данії, України, Грузії та Росії.

Як повідомили у прес-службі Львівської міськради, вперше в Україні дадуть концерти Ларрі Карлтон, гітарист, володар 4 премій Гремі; Чарльз Ллойд, відомий американський джазовий музикант, тенор- і альт-саксофоніст, флейтист; Еліані Еліаш, бразильська джазова співачка, піаністка, композитор.

Ді Ді Бріджуотер, американська джазова виконавиця, одна з кращих джазових вокалісток свого покоління, володарка 2-х нагород Гремі  та премії Тоні також презентує свою програму в рамках Alfa Jazz Fest. 

У гостей фестивалю буде унікальна можливість насолодитись музикою пізнього Майлза Дейвіса (Miles Davis) у виконанні колективу Miles Electric Band. Лідером групи є барабанщик і продюсер Вінс Вілберн-молодший (Vince Wilburn Jr.) – племінник Майлза Девіса і співвласник всіх прав на його творчий спадок, який гастролював разом зі знаменитим дядьком в 1980-х роках.

Як зазначили організатори фестивалю, у кожному з трьох днів на головній сцені виступатимуть кращі сучасні представники джазового мейнстріму (Ді Ді Бріджуотер), постбопа (Чарльз Ллойд), бразильського джазу (Еліані Еліаш) і джаз-фьюжн (Ларрі Карлтон, Miles Electric Band). Кожен день на головній сцені буде звучати вокал, а завершить концертну програму справжній якісний блюз (Лакі Пітерсон).

На міських сценах також виступатимуть музиканти зі світовим ім’ям: Трілок Гурту (Trilok Gurtu, Індія), Едді Аллен (Eddie Allen, США), Жан-Марі Ікай (Jean-Marie Ecay, Франція), Крістоф Лауер (Chrіstof Lauer, Німеччина), Іен Белламі (Iain Ballamy, Великобританія) та інші. Сцена біля Палацу Потоцьких залишається традиційно камерною, в той час як на Площі Ринок буде звучати більш «драйвова» музика.

Цього року також українські музиканти презентуватимуть свою творчість в спільних проектах з іноземними музикантами: одесит, який живе в Нью-Йорку, Вадим Неселовський виступить в складі свого американського тріо, а Андрій Прозоров та Ілья Алабужев – в австрійському квартеті DACH.

Замовити квитки на фестиваль можна на сайті

Програма IV  Міжнародного Alfa Jazz Fest 2014

 

Головна Сцена ім. Едді Рознера

12 червня (четвер)

Larry Carlton (USA)

Dee Dee Bridgewater (USA)

 

13 червня (п’ятниця)

Eliane Elias Quartet (Brazil – USA - Denmark)

Miles Electric Band (USA)

 

14 червня (субота)

Charles Lloyd Quartet (USA)

Lucky Peterson feat. Tamara Peterson (USA)

 

Сцена на площі Ринок

13 червня (п’ятниця)

Eddie Allen & PUSH (США)

Djabe (Угорщина)

DACH (Україна-Австрія)

 

14 червня (субота)

Vadim Neselovskyi Trio (Україна-США)

Iain Ballamy’s Anorak Quartet (Великобританія)

Dave Fields (США)

 

15 червня (неділя)

Czaba Toch Bagi Balkan Union & Trilok Gurtu (Угорщина - Індія)

Jean-Marie Ecay Quartet (Франція)

Бумбокс (Україна)

 

Сцена біля Палацу Потоцьких

14 червня (субота)

Iriao (Грузія)

Igor Hnydyn Project (Україна-Німеччина)

Christof Lauer (Німеччина)

 

15 червня (неділя)

Григорій Немировський (Україна)

Квартет Якова Окуня (Росія)

Blues Kolo (Україна)


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!