На Alfa Jazz Fest відбудуться 4 додаткових концерти. Програма

1978 0
На міських сценах Alfa Jazz Fest у рамках додаткової програми виступлять львівські музиканти, а також кияни, які представлять проект, тісно пов'язаний зі Львовом. До 22-х вже анонсованих концертів на трьох сценах додадуться по два виступи на сцені Ринок та сцені Потоцьких.

Фактично концертом-відкриттям Alfa Jazz Fest цього року стане сет  Lviv Jazz Orchestra 25 червня. Симфоджазовий оркестр, заснований в 2014 році при Львівській національній музичній академії ім. Н.В. Лисенко, вийде на сцену Ринок перед колегами зі столичного джазового оркестру Dennis Adu Bag Band. У репертуарі LJO – хіти в стилі джаз, соул, свінг і блюз.

На сцені Потоцьких відбудуться два концерти джазових навчальних закладів столиці Галичини. 28 червня тут виступить Диксиленд Львівської середньої спеціалізованої музичної школи ім. С. Крушельницької. А 29 червня на сцену вийдуть представники Львівської школи джазу та сучасної музики, учнями якої можуть стати всі бажаючі не залежно від віку.

Крім цього, 28 червня на площі Ринок кияни представлять проект «Пазли Вічності»  - дует юних скрипалів «Two Violins» і тріо Наталії Лебедєвої. В їхній музиці дивовижним чином поєдналися два генії: Йоганна Себастьяна Баха та львівського Мікеланджело, автора унікальних дерев'яних скульптур Йогана Георга Пінзеля.

Пропонуємо вашій увазі оновлену ​​програму.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!