На антиаварійні роботи на стадіоні «Юність» у Львові виділять мільйон гривень

2116 0
На стадіоні мають укріпити підпірну стінку.
Фото: Wikimapia.org

Фото: Wikimapia.org

Комісія із питань ТЕБ і НС погодила виділення коштів на антиаварійні роботи на трьох об'єктах. Зокрема, на вул. Богдана Хмельницького,106 за 730 тис. грн демонтують аварійну цегляну димову трубу, також за 570 тис. грн відновлять окремі конструкційні елементи ліцею № 70 на вулиці Дорога Кривчицька.

Крім того, 1 млн 174 тис. грн виділять на укріплення підпірної стінки в північній частині стадіону у парку культури і відпочинку ім. Хмельницького.

Читайте також: На стадіоні «Юність» у Львові завершили будівництво роздягалень

Нагадаємо, що на стадіоні «Юність» розпочали реконструкцію другої частини трибун. У травні там стартували роботи із дослідження підпірної стінки між двома трибунами зі сторони, де ведуться роботи з облаштування гандбольного майданчику. Цю стіну власне будуть укріплювати. Реконструкція стадіону розпочалася у 2017 році. З цього часу тут облаштували праву трибуну і комплекс з роздягальнями. Над новими глядацькими трибунами спорудили прозорий навісний дах. Відповідно до плану, обидві трибуни мають бути накритими, але відрізнятися між собою.

У 2017 році на реконструкцію трибуни та роздягальні виділили 15 млн гривень. У 2018 році місто профінансувало оновлення стадіону лише на 1 млн гривень.

Проєкт реконструкції стадіону «Юність» розробили у 2016 році, згідно з яким загальна місткість трибуни мала становити 480 осіб, із них 360 – сидячих і 120 – стоячих місць. 

Фото Андрія Москаленка


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!