Політична реклама

На "Арені Львів" позмагаються ветерани "Карпат" та "Динамо"

1470 0
29 березня на стадіоні «Арена Львів» відбудеться товариський матч з футболу серед ветеранів ФК «Карпати» та ФК «Динамо».

Матч пройде під гаслом «Футбольні ветерани – за єдину Україну!». Поєдинок розпочнеться о 12:00, повідомляє прес-служба Львівскої мерії.

У матчі, як зазначають організатори, візьмуть участь заслужені спортсмени, легенди двох футбольних клубів, які впродовж багатьох десятиліть успішно захищали честь своєї команди. Футболістів на поле «Арени Львів» виведуть вихованці спортивних гуртків Дитячих клубів міста.

Підтримку футболістів на трибунах також забезпечить фан-сектор ФК «Карпати».

«Ми відкриємо «Арену Львів» для львів'ян та гостей міста. Вхід буде вільним для всіх охочих. Арена повністю готова приймати будь-які матчі, і в цьому зможуть переконатися, як гравці, так і вболівальники. Я сподіваюся, що ця подія стане гарним початком активної роботи стадіону в цьому році. Приходьте із сім'ями та друзями, ми будемо раді провести чудовий суботній день разом і насолодитись футбольними пристрастями», - зазначив генеральний директор Державного концерну «Спортивні арени України» Сергій Сімак.

Вхід на матч є безкоштовним. Усі охочі можуть потрапити на стадіон з південної сторони, через сектори 26-29. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!