На «Арені Львів» зіграють три матчі. Де купити квитки

5198 0
Найближчим часом на стадіоні «Арена Львів» відбудеться три футбольних матчі. 25 липня на стадіоні «Арена Львів» пройде матч між ФК «Металург» (Донецьк) та ФК «Дніпро» (Дніпропетровськ). 27 липня пройде матч між ФК «Шахтар» (Донецьк) та «Металург» (Запоріжжя). А 10 серпня на вболівальників чекатиме гра між футбольними клубами «Шахтар» (Донецьк) і «Металіст» (Харків).

Усі три гри починаються о 19:00, повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Квитки на футбольний матч між ФК «Металург» та ФК «Дніпро» вже надійшли у продаж. Їх вартість від 30 до 400 гривень. Купити квитки можна у касі стадіону, на сайті, в магазині «Наш Формат» та касах-кіосках «ОТ-ОТ». Адреси кас можна знайти тут.

27 липня відбудеться перший домашній матч «Шахтар» – «Металург». 10 серпня відбудеться наступний домашній матч «Шахтар»– «Металіст»). Як повідомив Роман Черхавий, директор стадіону «Арена-Львів», квитки будуть коштувати від 30-40 гривень до 150 гривень. Купити квитки можна у касі стадіону «Арена Львів».

Нагадаємо, що ФК «Шахтар» прийняв рішення проводити всі домашні матчі першого кола і домашні матчі Прем’єр-Ліги на «Арені Львів».

Вчора ж на «Арені Львів» відбувся матч за Інтер Суперкубок України між «Шахтарем» та «Динамо».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!