На Арені Львів зійдуться Шахтар і Динамо. Як курсуватимуть шатл-баси?

2585 0
У неділю, 26 квітня, о 19:30 на стадіоні «Арена Львів» відбудеться футбольний матч між командами «Шахтар» (Донецьк) та «Динамо» (Київ). Даний матч проходитиме в рамках Всеукраїнських змагань з футболу серед команд клубів Об'єднання професіональних футбольних клубів України «Прем'єр-ліга» сезону 2014-2015 років.

Як повідомляє прес-служба міськради, для комфорту мешканців та гостей міста, до стадіону будуть курсувати шатл-баси, які з 17:30 до 19:00 відправлятимуться з площі Євгена Петрушевича та від кінотеатру. імені Олександра Довженка до Автовокзалу.

Після завершення матчу з 21:30 до 23:30  автобусами можна буде дістатись від Автовокзалу до площі Євгена Петрушевича та до кінотеатру імені Олександра Довженка.

Фото: dt.ua, www.football-online.com.ua, www.bavaria-tour.com.ua.

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!