Політична реклама

На "Арену Львів" не пускатимуть з парасолями-тростинами та великими речами

1846 0
Дирекція з будівництва об'єктів до ЄВРО 2012 у м. Львові оприлюднила Правила поведінки глядачів на «Арені Львів». Серед них - заборона проносити на стадіон речі, більші за розміром 25×25×25 см, та предмети, які можуть бути використані як метальні (парасоольки типу «Тростина», шоломи, пляшки, чашки, склянки, у т.ч. консервні).

 Глядач має право на:

- доступ на стадіон при пред’явленні одного з таких документів:
білета на один матч(захід);
запрошення;
акредитаційної картки встановленого зразку, яка дає право проходу;
перепустки для в’їзду автотранспорту на територію Стадіону та його паркування, а також, у випадку необхідності, документу, який засвідчує особу;
допуск глядачів на стадіон дозволяється не раніше ніж за 2 години до початку матчу;

- без обмежень проносити на трибуни Стадіону та використовувати для підтримки учасників матчу офіційну атрибутику, банери та прапори розміром не більше 2×1,5, що виготовлені з нелегкозаймистих матеріалів на пластикових гнучких порожнистих держаках, розміри яких не перевищують 1,5 м в довжину та 5 см в діаметрі.

Глядачі зобов’язані:
 - дотримуватися правил поведінки на території спортивної споруди, інших вимог щодо забезпечення безпеки та громадського порядку (ЗУ ст.17, п.2.1);

- пред’являти співробітникам, які здійснюють контрольно-перепускний режим на стадіоні такі документи: квитки, абонементи, запрошення, акредитаційні картки, які дають право проходу на Стадіон, перепустки для заїзду автотранспорту на територію об’єкту та його паркування, а також, у випадку необхідності, документ, який засвідчує особу;

- дбати про безпеку та перешкоджати потраплянню заборонених на Стадіон предметів. При вході глядачі визнають право та погоджуються на проведення співробітниками служб безпеки Стадіону їх особистого огляду;

- займати місця на трибунах Стадіону згідно квитків, абонементів та документів, що їх замінюють

- проявляти повагу до національних гімнів, прапорів, символіки держав, ФІФА, УЄФА, ФФУ, УПЛ та клубів;

- дбайливо відноситися до майна Стадіону та клубів (команд), які приймають участь у футбольному матчі;

- з повагою відноситися до інших глядачів та учасників футбольного матчу, особам, які забезпечують безпеку та обслуговування матчу;

 -інформувати представників служб безпеки Стадіону, стюардів, співробітників МВС та інших осіб, відповідальних за забезпечення правопорядку, про порушення цих Правил, а також про скоєння та можливі порушення правопорядку, про осіб, які своїми діями чи поведінкою викликають підозру в намірах скоєння правопорушення, тощо;

- негайно повідомляти осіб, які забезпечують безпеку, про виявлення підозрілих предметів, задимлення або пожежі;

- виконувати вимоги осіб, які забезпечують безпеку на стадіоні, стосовно дотримання цих Правил;

- при отриманні інформації про надзвичайну ситуацію діяти по плану евакуації у відповідності до вказівок осіб, які дбають про безпеку, дотримуючись спокою та не створюючи паніки;

- здавати до камери схову Стадіону громіздкі або заборонені для потрапляння на територію Стадіону предмети. Громіздким предметом вважається будь-який об’єкт, розміри якого перевищують 25×25×25 см.

Глядачам забороняється:
1. Вхід на стадіон та перегляд матчу (масового заходу) у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння, а також вживання наркотичних або психотропних речовин на території Стадіону (ЗУ ст..16, п.1.4).

2. Курити на території Стадіону, за виключенням спеціально відведених місць.

3. Кидати будь-які предмети на футбольне поле, у футболістів, арбітрів, тренерів, осіб, які є відповідальними за безпеку, або вболівальників та їх транспортні засоби будь-які предмети.

4. Розпалювати факели або вогнища, використовувати піротехнічні вироби незалежно від їх типу та призначення, підпалювати будь-які предмети. 

5. Використовувати грубі, нецензурні образливі вирази, жести, пісні, політичні гасла, скандувати нецензурні та принижуючі лозунги, а також застосовувати погрози та залякування інших глядачів, учасників матчу, осіб, які забезпечують безпеку.

6. Дискримінувати футболістів, тренерів, арбітрів, інших офіційних осіб та глядачів за національної ознакою або кольором шкіри, а також проводити агітацію, розпалюючи соціальну, расову, національну або релігійну ворожнечу.

7. Виходити на футбольне поле, до місць розташування команд, арбітрів, делегата матчу, заходити до кімнати допінг-контролю, в приміщення для офіційних осіб та корпоративні ложі або інші спеціальні приміщення Стадіону.

8. Стояти під час проведення матчу біля своїх місць, в проходах, на сходах, створювати перешкоди пересуванню учасників футбольного матчу та глядачів.

9. Ставати на крісла, спиратися на огорожу, парапети, несучі конструкції Стадіону.

10. Приходити на Стадіон з тваринами та птахами, за виключенням собак-поводирів для інвалідів.

11. Використовувати професійну фото та відеоапаратуру.

12. Наносити шкоду майну Стадіону, клубів(команд), футболістів, офіційних осіб, глядачам та їх транспортним засобам..

13. Наносити написи та малюнки на конструкціях, будівлях, спорудженнях Стадіону, а також розташовувати біля них сторонні предмети без дозволу керівництва Стадіону.

14. Приносити на Стадіон:
будь-які алкогольні напої, наркотичні та токсичні речовини, інші стимулятори;
напої у будь-якій упаковці;
зброю та предмети, які можуть бути використані в якості зброї;
колючі та ріжучі предмети;
предмети, які можуть бути використані як метальні: парасоольки типу «Тростина», шоломи, пляшки, чашки, склянки, у т.ч. консервні, як і інші предмети з поліетилену, скла та іншого крихкого, або навпаки, надто твердого матеріалу, а також упаковки «Тетрапак».
димові шашки, фаєри та іншу піротехніку;
барвники і фарби;
вогненебезпечні, легкозаймисті, вибухонебезпечні, отруйні та їдкі речовини;
радіоактивні матеріали;
газові балончики нервово-паралітичної та сльозоточивої дії;
лазерні пристрої;
речі, розміри яких перевищують 25х25х25 см;
барабани, дудки, мегафони та інші подібні предмети, професійну фото та відеотехніку, засоби для трансляції через Інтернет.

Джерело: ДП «Дирекція з будівництва об'єктів до ЄВРО 2012 у м. Львові»

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!