На аукціоні «Митці – Воїнам» зібрали понад 30 тисяч гривень

1742 0
У Трускавці 18 липня відбувся перший тур благодійного аукціону «Митці – Воїнам». Вдалося зібрати більше 30 тисяч гривень. Вони підуть на потреби 1-го резервного батальйону Нацгвардії – вояків-добровольців, котрі першими вступили до лав Національної гвардії, та уже понад 3 місяці беруть участь у антитерористичній операції у Донецькій та Луганській областях.

Першочерговим завданням є збір коштів на біноклі нічного бачення та тепловізор, пише ZAXID.NET.

Другий тур аукціону має відбутися у Львові 25 липня в Музеї національно-визвольних змагань (вул. Лисенка, 23а). Згодом, у Києві. Можливо, подібні аукціони відбудуться у Вінниці і Тернополі.  

Читайте також: Як у Львові допомогти військовим в зоні АТО

Нагадаємо, як повідомляло Tvoemisto.tv, серед львівських художників до благодійності долучилися Тарас Дідула, Роман Якубишин, Орест та Левко Скоп, Тарас і Остап Лозинські та інші. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!