Політична реклама

На автобусах іноземного виробництва у Львові розклеюють наклейки з інформацією українською мовою

1541 0
На багатьох автобусах іноземного виробництва відповідно до чинного законодавства вже розміщені наклейки з інформацією українською мовою. Крім цього тривають перемовини з підприємствами щодо налаштування електронних табло зі зазначенням номеру маршруту і кінцевими зупинками, - інформує прес-служба Львівської міської ради з посиланням на заступника начальника управління транспорту та зв’язку ЛМР Андрія Білоуса.

Станом на сьогодні у Львові на маршрутах працює 95 низькопідлогових автобусів, з яких 70 – іноземного виробництва. Відтак, на цих автобусах поступово змінюють візуалізацію. Вже майже на 30-40 автобусах розміщена інформація українською мовою. 

«Насамперед слід зауважити, що факт самої появи автобусів такого класу є позитивним явищем і сигналом успішності проведення початкового етапу транспортної реформи. Дійсно, зараз вже не тільки радіальні, а й хордові маршрути укомплектовуються автобусами великої вмістимості іноземного виробництва і на них є ознакування іноземними мовами. Проте, на багатьох автобусах вже розміщені наклейки з інформацією українською мовою, відповідно до чинного законодавства. Крім того, ведеться робота з підприємствами щодо налаштування електронних табло зі зазначенням номеру маршруту і кінцевими зупинками. На цей процес потрібний деякий час, оскільки автобуси є різних виробників», - зазначив заступник начальника управління транспорту та зв’язку Андрій Білоус.

Як повідомили в управлінні транспорту та зв’язку, серед низькопідлогових автобусів – машини іспанського, італійського, польського та німецького виробництв.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!